Üdv neked idegen. Hogy mit találsz a szájton? Nézzük:

Kedves most még békés Látogató!

Szeretném még idejében (a különböző átkok szórása előtt) felhívni a figyelmedet, hogy az olddal utolsó frissítése 2004-ben volt. Ebből következően csakis elavult szavatosságátvesztett régen lerágott témákról találsz szegényes anyagot. Amiért mégis megtalálható ez az oldal, hát hogy is mondjam egy érző szív miatt van akit nem visz rá a lélek, hogy sok évi munkáját egy gombnyomásra megsemmisítse. Ebből az okból a website továbbra is a látogatók, a te rendelkezésedre áll, de immáron gazdátlanul, saját szeszélyei szerint.
Nézd meg a legjobb walóságshow-t: Itt a FÉK a tét!

  Az a mocskos politika
Emberek! Ne válasszunk főpolgármestert! Mindegyik csak metrót akar. Tudjátok mit jelent ez? Begyűjtik a vadon élő villamosokat és a föld alá kényszerítik őket bányakörülmények közé, ahonnan soha sem jöhetnek ki. Borzalom. Szerintem vonuljunk ki és blokáddal jól tüntessünk el néhány hidat! Ne engedjük, hogy elfogják, és kipusztítsák az utolsó vad villamos fajokat is!

  Reklám
Rendeljen ön is Quantumrészecskegyorsítómeghajtású Ionsugárvezérlésű Neutrondezintegrátorstabilizátoros Nádihegedűteljesítménynövelő Ektoplazmainjektoros Túró Dízel Konnektoros Szerecsendióaktiválót! (Már Nukleáris Atomkenyérpirító változatban is!) A készüléket tíz napon belül továbbítjuk e-mail címére, vagy átvehető helyben a weblapon.
Várhatóan néhány hónapon belül kapható lesz a Sonkás Bagettivető és a Négyzetgyökös KöbKelvinmegsemmisítő ( + ajándék Celziusz° töltényekkel!)!   *** klikk ***

  -=Frisshírek=-
Jövő januártól drasztikusan - várhatóan 32%-al - nőnek a postai irányítószámok, jelentette be a Hadügyminisztérium nyugalmazott takarítónője.

  Figyelem!
A weblap új helyen van. Új címünk:
http://www.NASA.rohadtjónet.hu/mindenittvan/
NASAtakarunkmá/majdnemingyen/nagyongyorsanbetölt/
pornófilm_nix-li-nux/überállat/xxx/yyy/www/nincsisilyen/
fekete-fehérdekézzelszínezettvirágmintásluxusrekaméeladó/
azepresfagyiazigazi/index.elakadásjelző.html.lap.top.hu

És ha a flash-es oldalt akarjátok megnézni minden / (per) jel után be kell írni, hogy "aflashesoldaltakarompedigtudomhogyszarhozzáagépem". Figyelem az oldal csak demo, ezért csak demoként használható, mint például: demo, demokrácia, demográfia, demoralizál, demonstrál, demobilizál stb...

Kellemes böngészést...         


Ez itt meg két hirdetés:
Kattints a hirdetésre
Kattints ide

web.hirlap.comWeb - Hirlap
www.hirlap.com

LINKTAR.HU